HomeDiensten

EUROFLEX BIEDT VOOR ELKE TRANSPORT EEN OPLOSSING!

Euro Fresh

Fijnmazige distributie is het afleveren van goederen in kleinere omvang en meestal ook op meerdere adressen. Waarom met een half gevulde diesel bus bezorgen, als wij alles 100% elektrisch doen? Fijnmazige distributie betekent snel en op maat gemaakt vervoer: juiste temperatuur, gepaste zorg en gepaste levertijd.

Deze vorm van distributie geeft de leverancier de mogelijkheid om snel te reageren op iedere bestelling. Wij helpen jou graag met de distributie van je koel- en vriesproducten van deur tot deur.

Waarom kies je voor Euro Fresh?

 • Landelijke dekking
 • Duurzaam
 • Ervaring
 • Totale ontzorging

Een ander belangrijk aspect zijn goede faciliteiten voor opslag en overslag, ompakken, labelen en orderpicking om alles verzendklaar te maken. Euro Fresh heeft door heel Nederland goede op- en overslagruimte, waar meerdere voertuigen kunnen laden en/of lossen. Jouw gekoelde en diepgevroren producten zijn in goede handen en wij zorgen voor een betrouwbare distributie door Nederland.

Mogen we je meer vertellen? Neem dan nu contact met ons op!

EuroFlex Inhome

Bied uw klant maximale service met de Euro Flex Inhome, onze full service levering! Diverse leveranciers van groothuishoudelijke apparatuur en meubelfabrikanten maken al gebruiken van Euro Flex In- home en onderscheiden zich zo van hun concurrenten.

Bij Euro Flex Inhome brengen wij, in een team van 2 personen, uw product bij de klant, we installeren het product of we bouwen het
zelfs in.

 • Extra service voor de klant

EuroFlex Inhome is een prachtige servicegerichte aanvulling wanneer u een webshop heeft. Uw klant bestelt comfortabel vanuit de stoel en ook de bezorging en installatie (vaak al binnen 1 dag) wordt geheel geregeld. Vanzelfsprekend pakken wij het nieuwe product uit en nemen wij al het verpakkingsmateriaal retour; indien de klant dat
wenst, gaat ook het oude product mee terug.

 • Service op maat

Verlangen u of uw producten een andere service dan afleveren, plaatsen en installeren, dan zitten wij graag rond de tafel met u.

Samen zoeken we vervolgens naar een passende oplossing, zodat zowel u als uw klant zeker zijn van een ideale bezorging. Wij weten wat er speelt, wat er nodig is en wat de meest efficiënte werkwijze is. En wij zijn pas tevreden als alle betrokkenen tevreden zijn!

EuroFlex Logistics

Pakketdistributie is waar onze basis is begonnen, al vinden wij de oude distributeurs te oud en niet van deze tijd. Zonder hun hadden wij nooit de kennis en ontwikkelingen kunnen maken met waar we nu staan. Door de fouten en logge ontwikkelingen van die grote transporteurs, hebben wij juist geleerd hoe we het juist niet moeten doen.

Ben je opzoek naar een jonge en flexibele partner? Neem dan contact met ons op!

Euro Care

Specialist worden in logistieke dienstverlening gaat niet vanzelf. Daar zijn kennis, creativiteit en vooral jarenlange ervaring voor nodig. Voor wat betreft dat laatste kunnen wij u iets bijzonders melden. Waarom met een half gevulde dieselauto proberen de stad in te komen en vast komen te staan? Laat uw goederen afleveren bij EuroFlex Logistics! 

Van daaruit brengen wij de goederen veel efficiënter en duurzamer de stad in. Voor het vervoer gebruiken wij verschillende elektrische voertuigen. Dit is niet alleen goed voor het milieu, maar ook heel efficiënt. Door onze keuze in zero-emissie vervoersmiddelen zijn wij niet gebonden aan laad- en lostijden en kunnen wij altijd elk deel van de stad bereiken. Hartstikke praktisch!

De voordelen die wij bieden op een rijtje:

 • Beste prijs voor kwaliteit
 • Persoonlijke service
 • Korte lijnen
 • Maatwerk met minder schakels dus lagere kosten
 • Snel en betrouwbaar
 • Onze diensten
 • Opslag op één van onze Hubs
 • Distributie per wegtransport of koeriersdienst
 • Value added logistics
× Hoe kunnen wij u helpen?